mirko vosátka

Linkajánló: "Koppány fivérek"

2008. november 30. 22:29 - mirko vosátka

Régi terv a linkajánló, csak mindig halogattam. A Másfélmillióval megnyitottam viszont ezt a rovatot, és most itt van egy friss ropogós, mai poszt a Minden nap más-ról, az igazi Börzsönyfanatikusok blogjáról.

Részlet a bejegyzésből:

"Az öreg, mohos fa szomorúan szemléli, mi lett a helyből. A régi parkoló is "Kizárólag a Szent-Orbán fogadó vendégei számára fenntartva". Ha a márianosztrai kisvasút is felér ide, tartok tőle, Normafa lesz ebből a helyből is, körömcipős, vastagfukszos, villantós..."

Reménykedjünk, hogy nem lesz így, de az aggasztó jelek tényleg szaporodnak. A bejegyzéshez tovább erre. 

Egyébként a Szt. Orbán fogadóról az a sztori jutott eszembe, amikor boldogult úrfikorunkban, még nagyon fiatalon és nagyon hülyén, de több napokra kimentünk túrázgatni a Börzsönybe hálózsákostul. Szóval megláttuk a Szt. Orbán fogadó útbaigazító táblát Kisinócon, és az egyik haverom elővett egy alkoholos filcet és kijavította Orbánc-ra. Nem tudom, mit keresett nála filc, soha életünkben nem graffitiztünk. Már akkor is idegesített minket ez a fogadó, pedig még korántsem volt az a kiépített hely tizennégy évvel ezelőtt, mint mostanság.  

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr8796977

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Bölcs Ész 2008.12.01. 13:59:12

„még nagyon fiatalon és nagyon hülyén, de több napokra kimentünk túrázgatni a Börzsönybe hálózsákostul.”

ez mit jelent? fáztatok? kényelmetlen volt? bogarak?

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2008.12.01. 21:02:56

mármint melyik része mit jelent? a nagyon hülyén, vagy a kimentünk túrázgatni?

egyébként fáztunk, mert akkoriban nem voltak még olyan jó hálózsákjaink, de ez egyáltalán nem is zavart minket. volt, hogy laticelt sem vittem és az se zavart.

a bogarakkal, meg kényelmetlenséggel abszolút nem foglalkoztunk.
süti beállítások módosítása