mirko vosátka

Levágott fejű motorosok

2007. május 16. 12:55 - mirko vosátka

Szép ember a levágott fejű motoros, ahogy szalad a lejtőn guruló bukósisakos feje után. No, itt a mai hírtermés ránk vonatkozó része. Az erdőben motorozgató debilek egyszerűen mindenkit idegesítenek. Mindenkit. Turistákat, erdészeket, természetvédőket, és az erdőszéli nyaralóövezetek lakóit. Eszméletlen károkat okoznak, hangosak és nincsenek tekintettel senkire. Két ellenszer létezik ellenük, a fokozott ellenőrzés, és az ösvényekre kihelyezett különféle csapdák. Az a baj, hogy egyik sem működik. Ellenőrizni nem ellenőriz senki, mert nincs rá pénz, nincs rá ember. Az ösvényre kihelyezett csapda pedig hülyeség, mert bárki belefuthat, nem csak a motoros, meg egyébként sem legyilkolni kell az erdei motorost, hanem beleverni abba a szűk agyába, hogy az erdő nem játszótér.

Most megtörtént az, amire régóta számítani lehetett, valaki kezébe vette az ügyet, és zsineget feszített ki az ösvényen, nyakmagasságban, és kihegyezett karót szúrt a földbe. Kemény. A motorosnak az volt a mázlija, hogy éppen állt a motoron, így nem a fejét vágta le a zsineg, csak a válla sérült, de nem hiszem, hogy tanult az esetből, most nyilván meg van sértődve, hogy valaki az életére tört.

Megtekinthetjük a TV2 oldalán a videókat, ha ide kattintunk. 

Szólj hozzá!
Címkék: hír köcsögök

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr96336190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása