mirko vosátka

Vicces sátrak fesztiválszezonra

2015. június 01. 08:40 - mirko vosátka

Egy természetjáró blogon általában túrasátrakról szokott szó esni, méghozzá a súly, tartósság, praktikum szempontjából. Na, hát én most jól kivételt teszek, és fesztiválsátrakat mutatok nektek, kizárólag viccességi és esztétikai szempontok szerint. Hiszen itt a fesztiválszezon!

Egyik nagy kedvencem a Fieldcandy cég lakókocsit mintázó sátra, amelyre még olyan kötelező kellékek is kerültek, mint a gitár.

A vicces, de "veszélyes" kategóriába sorolható 'A világ legkisebb pubja'-feliratú sátor. A sors megkísértése, hiszen egy fesztiválon simán előfordulhat, hogy valaki tényleg elhiszi, hogy itt egy pub.

Mindenki által ismert fesztivál jelenetet álmodott vászonra a Where's the Party nevet viselő sátor tervezője.

Nem túl szofisztikált, de ötletes mintáiról ismert a Pegzy cég, amely kifejezetten az őrült fesztiválsátrakra specializálódott. Na, ez például mit ábrázol?

 

Az erotikus témánál maradva (mondjuk más témája nincs is nagyon a Pegzy-nek), íme egy "átlátszó" sátor, Tükörtojások-jeligére.

 

A hülyeséget sikerült olyan fokra emelniük, hogy itt egy olyan sátor, amit nem is értek teljesen. Miért csak férfi nemi szervek lófrálnak ezen a fesztiválon? Mindenesetre sok sikert a használatához.

 Az Easy Camp cég feltalálta a terepszínű fesztiválsátrat. Ki venné észre például ezt a búvóhelyet?

Szintén a "vicces, de veszélyes"-kategóriába soroltam a következő képet is. Hiszen nem más ez, mint felhívás egy keringőre a fesztivál forgatagában. Veszélyes ingerelni a sörtől duzzadó húgyhólyagú bulizókat.

És egy olyan minta, amellyel akár a nagyszínpad tövében is táborozhatnál

 Egyik nagy kedvencem a Firebox VW kisbuszt formázó sátra. És itt a sátor alakja is autószerű.

 Igazán őrülteknek pedig egy egész metrószerelvény is van.

 

Végezetül pedig egy ezen sátrakhoz illő zsinórfeszítési technika, a sörösdoboz "kanócából".

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr787505814

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Élvezzük, de éljük is túl a nagy nyári bulikat 2015.06.01. 17:18:08

  Szinte nincs olyan nyári szabadtéri fesztivál ill. buli  szezon, hogy ne lenne egy, vagy akár több halálos áldozat is.  Többnyire rossz minőségű drog fogyasztás, vagy túlpörgés állnak a háttérben. Mindezt nem riogatásként, hanem csupán az elővigyázat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása