mirko vosátka

Levágott fejű motorosok 2.

2007. május 17. 12:57 - mirko vosátka

Na, most beszélt a tévében a motoros, akinek majdnem leszelte a fejit az útra kifeszített zsinór. Hát persze, hogy fel van háborodva. Meg hogy őket mindig bántják. Sőt, egyszer egy vadász még a puskáját is ráfogta. Hát persze, hogy rádfogta, mert másképp nem lehet az agyadba beleverni, hogy ne motorozzál ott, ahol nem szabad, és ahol mindenkit zavarsz.

Egyébként az is elhangzott, hogy gyakran találkoznak utakra elhelyezett csapdákkal a motorosok. A probléma csak az, hogy egy percig sem gondolkoztak el azon, hogy ezeket a csapdákat miért helyezték ki a helyiek. Persze ez a tipikus forgatókönyv: van egy, vagy több fasz, akiket mindenki utál, és hiába mondják nekik szép szóval, hogy húzzanak el a francba, nem értik. Amikor pedig bedurvul a helyzet, akkor fel vannak háborodva nagyon, mert őket báncsák, és közös megegyezésről nyavalyognak. Persze, amikor még lett volna lehetőség közös megyegyezésre, és nem fejlevágással, meg puskával próbálták megvilágosítani a helyiek az erdei motorosok elméjét, nos, akkor az ilyen motorosok még nem szorgalmazták ennyire buzgón a tárgyalást.

Na jó, faszságokat beszélek. Valójában egyáltalán nem hiszek abban, hogy akár egy vagy több levágott motorosfej is gondolkodásra késztetné ezeket a csávókat. Ha lenne egy szemernyi agyuk, akkor nyilván nem motoroznának illegálisan az erdőben, ahová más a csend, a jó levegő és a nyugalom miatt jár. Nem akarnak ezek tárgyalni, meg megegyezni, csak motorozgatni, amíg le nem esik a fejük.

Szólj hozzá!
Címkék: hír köcsögök

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr41336196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása