mirko vosátka

Bajban a nagybörzsönyi pincerendszer

2010. június 10. 23:16 - mirko vosátka

Rossz hírt is ígértem sajnos, ezt a szombati híradóban láttam, de csak most jutott időm kirakni. A hülye időjárás és a rengeteg eső nem csak Borsodban okozott gondokat, hanem Nagybörzsönyben is. Persze a borsodi az nagyobb tragédia, de Nagybörzsönyben is száz házat fenyeget a beomlás az esők miatt. A falu alatt ugyanis középkori pincerendszer húzódik, és ezek közül a pincék közül omlott be több is. A hír a 10-ik percnél:

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr742072988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Asidotus 2010.06.14. 18:41:13

Szia!
Nem szoktam itt kommentelni, de egy ideje rendszeresen olvasgatom az oldalad, ami tetszik is, külnoben nem járnék ide.
De nem lehetne valahogy megoldani, hogy a beillesztett videok csak akkor pofázzanak, amikor elindítom őket? Alapvetően nem szoktam a neten videót nézni, arra ott van a tévé, de baromi zavaró, hogy zenehallgatás és olvasgatás közben a korábbi posztok videói szövegelnek.

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.06.14. 19:57:00

@Nűnű: szia! köszönöm, hogy olvasol, remélem, máskor is fogsz kommentelni.

az mtv-s videókkal az van, hogy szarok. gyakorlatilag ami elromolhat rajtuk, az általában el is romlik :) a hibák egyike, hogy néha automatikusan elindulnak. ezt én se mindig veszem észre, mert általában le van halkítva a hangszóróm. de tényleg van olyan, hogy az összes elindul.

mivel túl sokan nem olvasnak, ezért nem reklamált még senki, de most elhatároztam, hogy úgy fogom megoldani, hogy az mtv-s videókat ugrás után embeddelem.

mondjuk előbb is eszembe juthatott volna :D kösz, hogy jelezted!
süti beállítások módosítása