mirko vosátka

Seggfejek az erdőben 3.

2010. május 31. 13:10 - mirko vosátka

Ó baszki, Dorogi Gabriella kiszabadult az erdőbe, "túrázik", vagy mi a szösz. Persze, emberek vagyunk a katasztrófaturistáskodás meg emberi szokás, de menjen már a Napló stábja a picsába, miért kell szaporítani a kulturálatlan taplókat az erdőben, mikor amúgyis szét van baszva minden? "Megmutatjuk a nézőknek, hogy mit ne csináljanak utánunk." Persze, mert a néző így működik, megmutatjuk neki, hogy milyen kurva jól lehet katasztrófaturistáskodni a Rám-szakadékban, és majd a néző akkor nem fog oda menni.

És Kemecére is átmentek, ezt már nem is kommentálom. Habár a kisvasútnak tulajdonképpen nem jön rosszul az ingyenreklám, vegyük hozzá ezt is. A természetvédelmi őr szerint meg a szétmosott utak majd visszatartják a segg kvadosokat és krosszmotorosokat. Irigylem az optimizmusát, de szerintem nem fogja őket visszatartani.  

5 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr782044572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamnfl · http://borzsony938m.blog.hu 2010.06.02. 11:34:15

Pont láttam a TV2-n, meg is lepődtem hogy a homokzsákok amiket fotóztam még mindig ott vannak, de nem csoda, tegnap lehet, hogy megint "helyzet" volt a sok csapadék miatt...

Egyébként igen, bennem is általában az ellenkezőjét váltja ki 1-1 ilyen videó. A baj csak az, hogy ilyenkor olyanok is kedvet kapnak a "túrázásra" akik amúgy egész évben bent vannak a lakás 4 fala közt, s nem valami gyakorlottak a csúszós, saras terepen. Még én is kétszer elcsúsztam múlt héten pedig idén nem egy és nem két alkalommal mentem már nagy sárban idén. Szóval aki megsérül, az magára vessen.

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.06.02. 11:43:15

"tegnap lehet, hogy megint "helyzet" volt a sok csapadék miatt..."

ettől félek én is :((

te nem számítasz a katasztrófaturisták közé, mert te amúgy is túrázol :) nekem csak azért nyílik ki a zsebembe a bicska az ilyen riportokból, mert miért kell zsibvásárt csinálni mindenből? persze, az újságírónak az a dolga, hogy megmutassa a dolgokat, meg eseményeket, nem is szóltam egy szót se, amikor a híradóban voltak a képek, és azzal se lenne bajom, ha mondjuk a (egykori) Szempont műsor stábja menne ki forgatni. de valahogy ettől a naplós stílustól irtózom. ők nem informálnak, hanem árucikket csinálnak mindenből, ami a kezük közé kerül.

ja, és persze, igen, a kocaturisták számát nem kell szaporítani az erdőben, majd ha megtanulnak viselkedni, akkor jöhetnek.

Don't Panic, Stay Calm 2010.06.02. 21:26:17

@mirko vosátka: Most indítottam egy blogot túrázásról és efféle jó dolgokról. Első dolgom volt a szabályokat leírni és kifejteni, mert borzalmasan idegesítő a sok barom az ösvényeken. Lehet hogy Gabikának is el kellene olvasni azokat?! tulelniatermeszetben.blog.hu/2010/05/30/bemutato_2035

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.06.04. 09:49:41

@Don't Panic, Stay Calm: szia! örülök, hogy indult egy újabb túrablog, ráadásul egy kicsit más profillal is, mint az eddigiek. jó, hogy a természetjárásnak is egyre több blogja van, mostmár ideje, hogy mi is kikerüljünk a blogketrecbe, ne csak mindig az autó, motor, foci :))

a bejegyzéseidbe belenéztem, majd fogok kommentelni is, csak most nem volt túl sok energiám a napokban.

Don't Panic, Stay Calm 2010.06.08. 23:00:43

@mirko vosátka: remélem minél több infoval szolgálhatok majd azoknak, akik az otthoni szegényes irodalom ellenére is hajlandóságot mutatnak barátkozni a Természetben gyakorolt sokrétű kikapcsolódások bármelyikével!

Ez az! Le a focival! Lassan hatvan éve szarok vagyunk benne. El tudod képzelni, hogy ha azt a tömérdek lóvét azóta a természetjárásra, természetvédelemre költötték volna, ma hol tarthatnánk?
süti beállítások módosítása