mirko vosátka

Megint vasút és megint Eger-Putnok

2007. december 27. 14:23 - mirko vosátka

Sokszor írtam már a Szilvásvárad-Putnok vasútvonal lebegtetett bezárásáról, amit én nagy nagy magyaros tukkóságnak tartok. Az erről szóló bejegyzéseim itt és itt olvashatók.

Ezekben a posztokban amellett érveltem, hogy egy olyan turisztikailag (potenciálisan és aktuálisan is) nagy jelentőségű régiónak, mint a Bükk északi lába, Eger, Szilvásvárad és a környező falvak külön látványossága, turisztikai célpontja lehet az a vasútvonal (Eger-Putnok), amelyet mindenki az ország legvadregényesebb vasútvonalaként tart számon. Vagyis parajság bezárni. Nem hiszem, hogy ezt különösebben magyarázni kéne, akinek esze van, az érti, hogy miről beszélek. Ennek ellenére mégis megtámogatom egy kicsit az érveimet a VEKE elsőszámú nyilatkozójának, Vitézy Dávidnak a mondataival. Az alábbi videóban a Balaton környéki vasútvonalakról beszél, de a helyzet ugyanaz, a vasút a turizmus része. Pont. Aki hülye, az meg haljon meg, ne pedig egy minisztériumi bársonyhokedliből barmolja szét Magyarországot.

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr53266909

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása