mirko vosátka

A kullancs az ember legjobb barátja

2007. november 10. 18:31 - mirko vosátka

Nyáron volt bennem utoljára kullancs, de az akkora volt és annyira undorító, hogy azóta is attól parázok, hogy belém ürített valami gusztustalan fertőzést. Most is éppen ráparáztam a dologra, úgyhogy elkezdtem keresgélni a neten a Lyme-kór tüneteit. Kiderült, hogy tulajdonképpen a kullancsfertőzés tök hasznos dolog. Az antibiotikumos kezelés nem más, mint a szervezet resetelése, lenullázása, aztán újra lehet programozni a rendszert, meg ilyesmi, tiszta újjászületés. Egy jó kis Lyme-kór, és az antibiotikumos kezelés annyira gajjra vágja a szervezetet, hogy utána újra lehet építeni sokkal jobban.  

Olvassuk csak, mit mond a doki:

A hosszú gyógykezelés és a bőséges vitamin/nyomelem adagolás kedvező lehetőséget ad a szervezet teljes áthangolásához: HASZNÁLJUK KI! Bioaktív bélflóra kialakításához bőségesen fogyasszuk az élőbaktériumos natúr joghurtot! Ne ijedjünk meg, ha átmeneti rosszabbodást észlelünk, a kezelés után két-három héten belül gyakori.

A doki tanácsai teljes terjedelmükben egyébként itten találhatók.

Fújj baszki, most megnéztem, hogyan néz ki a poszt és megfogadtam, hogy mégegyszer nem fogom ennyire gusztustalan képekkel telepakolni a blogomat. Inkább rohadó fatolvaj-hullákról rakok ki fotókat, mint kullancsokról.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr11224608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GaceTillerro · http://mindennapiafrika.blog.hu 2007.11.11. 18:43:41

Azért ez elég durva dolog, nem? Mármint egy Lyme-kór használhat is? Valahogy nem szívesen próbálnám ki.

Amúgy jó a blogod, megnézegettem.

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2007.11.11. 21:27:26

őszintén szólva, nem értem, hogy hogyan érti ezt a doki. "kedvező lehetőség", meg "teljes áthangolás", "használjuk ki"???? inkább kihagyom :)

köszi, igyekszem! egyébként sajnos most kicsit háttérbe szorultak a túrabeszámolók a vélemény-bejegyzések mögött. van egy csomó túrabeszámoló, amit meg kéne írnom, csak halogatom.

meg költöztetem át a posztokat az előző blogomról.
süti beállítások módosítása