mirko vosátka

Erdei motorosok=debilek?

2007. május 30. 12:59 - mirko vosátka

Na, szóval az "erdei motorosok" kontra "a társadalom normális többsége"-vitának van egy-két kegyetlen tanulsága.

1. Ha én holnap kitalálok magamnak egy olyan hobbyt, hogy a Nemzeti Múzeum folyósóin  szeretnénk barátaimmal gördeszkázni, akkor a motorosok "érveléseinek" mintájára a következő érveket hozhatom fel emellett:

a/ hadd szabadjon már ott gördeszkáznom, ahol akarok, nem értem, kit zavarok vele
b/ nem okozok vele semmi kárt, milyen kárt okoznék egy márványfolyósóban, meg néhány régi csontban
c/ a Nemzeti Múzeum üzelmeltetői sokkal több kárt okoznak, mert pl a múltkor is felújították a homlokzatot és emiatt leverték a vakolatot.

2. Na jó, hagyjuk a hülye analógiákat, arra szerettem volna rámutatni, hogy a böfögés nem tekinthető adekvát véleménynek. Attól, hogy ötszáz motoros idejön erre a blogra kurvaanyázni, attól az ő hozzászólásaik csak kurvaanyázások és böfögések maradnak, nem pedig racionális érvelések.
Kezdjük mondjuk az alapoknál, az olvasni tudásnál. Elég világosan leírom a bejegyzésemben, hogy hülyeségnek tartom a csapdák kihelyezését: "Az ösvényre kihelyezett csapda pedig hülyeség, mert bárki belefuthat, nem csak a motoros, meg egyébként sem legyilkolni kell az erdei motorost..." Az azért sokatmondó tény, hogy erre idetámolyog száz értelmi fogyatékos azzal, hogy én meg akarom ölni a motorosokat. Na, ezzel a szellemi köbcentivel miről lehet vitatkozni? Lehetetlen, és nem is szükséges olyan emberekkel a természetvédelmi területekről, a talajerózióról, meg a társadalomról beszélgetni, vitatkozni, akik egyszerű magyar mondatokat képtelenek értelmezni. Egyszerűen nem sorolhatók azon állampolgárok közé, akik ilyenfajta követelésekkel állhatnak elő, hiszen analfabéták. Maximum azt követelhetik, hogy hadd járhassák újra a nyolc általánost. Na azt például követelhetnék.  

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr69336199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása