mirko vosátka

Egyre több az orvvadász

2011. január 20. 21:12 - mirko vosátka

Akit érdekel az erdő és a túrázás, az valószínűleg ugyanolyan felháborodással fogja nézni az ugrás utáni videót, mint én.

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr782601142

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

adamnfl · http://borzsony938m.blog.hu 2011.01.24. 10:40:51

Hmm pont szombaton jutott eszembe ez, hogy nem-e lehetnek csapdák az erdőben, én ugye sokszor nem is ösvényen megyek hanem csak úgy a hegyoldalban...próbál az ember mindig figyelni, de azért egy rossz pillanat és ki tudja mi történik...az a minimum, hogy ez az állatkínzás kategória...

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2011.01.24. 20:27:00

@adamnfl: igen, ez jutott nekem is eszembe. habár itt főleg hurkokat mutogatnak, nem csapóvasat, uh a hurok a turistákra nem veszélyes. másrészt, amennyire tudom, az orvvadászok inkább szeretik az olyan helyeket, ami kocsival valamennyire megközelíthető.

Asidotus 2011.01.26. 11:03:32

Én meg mostanában, a Bükkben gyakran találkoztam állatokkal, relatíve közel, olyannyira, hogy megfordult a fejemben, hogy akár hajító dárdával is lehetne vadásztni rájuk.
Oké, én nem gyakorltam, de egy jó dárdával, kellő gyakorlás után akár esélyes is lehetne. Sokkal sportszerűbb lenne, mint puskával, mert a vadat be is kéne cserkészni, még le is kéne rohanni.
süti beállítások módosítása