mirko vosátka

Óvjuk a bozontot!

2010. szeptember 07. 22:02 - mirko vosátka

Az adrenalin.blogon láttam ezt a jó kis holland Greenpeace reklámfilmet. Minden egyes üzenetével egyetértünk: tényleg mentsük meg a bozótokat meg a bozontokat ;)

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr232278982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Don't Panic, Stay Calm 2010.09.12. 21:58:29

Humoros, jó reklám. :) Azért a hideg kiverne, ha egy ilyen combközzel hozna össze a sors. Szóval maradjunk az erdők megmentésénél. :)

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2010.09.12. 22:19:13

@Don't Panic, Stay Calm: én mondjuk bozontpárti vagyok, de ez nekem sem tetszik. aztán rájöttem, hogy persze, mert kénytelenek voltak odaragasztani egy ilyen műanyag álszakállt, mert különben pornográf tartalom lenne ha az igazit mutatnák. vagy 16 éven felüli vagy mi, szóval magukkal basznának ki a terjesztésben :))

Don't Panic, Stay Calm 2010.09.12. 22:47:49

@mirko vosátka: Mondjuk úgy, hogy én afazonra borotváltat tartom gusztusosnak. Nem vagyok én pedofil, hogy csupasz legyen, de azért a kukoricacsuhéjt is kerülöm, mint macska a vizet. :) Amúgy a reklám alapötlete nagyon ott van, mert az angolban a busht valóban használják a bozótra és a bozontra is. Bár itt lehet, hogy az esőerdők miatt lett a feliratozásban forest írva. Mindegy! Humoros. Jó.
süti beállítások módosítása