mirko vosátka

Balfasz.lap.hu

2009. február 15. 20:14 - mirko vosátka

Tök véletlenül tévedtem a tura.lap.hu-ra. De, gondoltam, ha már ott vagyok, akkor megnézem, hogy linkelve van-e a vosatka.blog.hu. Naná, hogy nincs, Kovács Balázska, szerkesztő, ezúton is gratulálok, hogy egyetlen túra-, vagy outdoor blogot sem sikerült beszerkesztened az általad "szerkesztett oldalra". Szerencsére az utoljára ötezer évvel ezelőtt frissült igénytelen szarok mind linkelve vannak, úgyhogy megnézhetjük, milyen jókat kirándultak egyesek 2006-ban. Meg az AKG Természetbúvár Alkotókör (bazmeg!!!!) is be van linkelve, hátha valaki onnan próbál értékes infókat találni a túrázásról, útvonalakról. Nem csak a vosátkáról beszélek természetesen, hanem az általam ismert, felnőttek által készített, és felnőtteknek szóló, informatív túra és outdoor blogok közül egyik sem található a tura.lap.hu-n.

Mondjuk annyira meg sem lepődtem, mert hozzászoktam, hogy a lap.hu linkgyűjteménye ratyi, és nem azért mert nincs rajta a drágalátos kis blogocskám, hanem azért mert hamarabb összeszedek guglival értékesebb infókat, mintha végig kattintgatnám az összes szar linket mondjuk a latinzene, vagy a retró lapokon.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr80945158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skeramajom · http://skeramajom.blog.hu 2009.02.16. 19:04:21

Mert valaki 2006-ban lelkesen nekiáll szerkeszteni, aztán nincs aki továbbvigye és frissítse.
süti beállítások módosítása