mirko vosátka

Miért tart itt a cigánykérdés?

2009. február 10. 20:32 - mirko vosátka

Nem is tudom, mit keres egy túrablogon ez a két szerencsétlen cigány "vezető", vagy mi. Tulajdonképpen semmi helye itt, de annyira nevetségesek, hogy nem tudtam megállni, hogy föl ne rakjam ezt a videót. És ha jobban belegondolok, sajnos mi is érintve vagyunk ebben az egész cigányproblémában. Nemrégiben érkeztek pont olyan hírek, hogy Magyarország egyes területein lassan kockázatos lesz túrázni a cigányok miatt.

Az egész jól jelzi, hogy a cigányok egyik legnagyobb problémája az, hogy a normális részüket nem képviseli senki. A cigány politikusok nullák. A mindenféle önjelölt vezetők még beszélni sem tudnak. A kisebbségi ombudsman, meg a jogvédők, a Mohácsi Viktória, meg Lévai Katalin-féle idióták teljesen hiteltelenné váltak. Szóval az alábbi két lúzer jó példája annak, hogy miért tart ott ez az etnikum, ahol tart. Hogy is mondta Bíró András? A cigány politikusok "pöffeszkedő vajdastílusa" semmire nem jó.

 

A két csávó azt ismételgeti végig, hogy nincs itt semmi probléma a cigányokkal, a szélsőségesek, meg a társadalom a hibás, aztán felmondanak néhány bemagolt szöveget a "nincscigánybűnözésről", meg a "politika gerjeszti az egészet"-ről. Egyébként meg egyik sem tud épkézláb mondatokban fogalmazni. Még abban sem vagyok biztos, hogy értették a műsorvezető csaj kérdéseit. (Láttam például egyszer egy beszélgetést Száva Vincével, amiben a hozzá intézett kérdések nagy részét nem értette.)

Ja, a szereplők: Kozák János (a Magyarországi Cigányok Független Érdekvédelmi Szövetségének elnöke), és ifj. Kozák János (a Veszprém Megyei Cigány Kisebbségi Önkormányzat elnöke). Az első szervezet neve nagyon komolyan hangzik. Best of idézetek:

"Függetlenül attól, hogy milyen sűrűn lakott népesség mondjuk a cigányság, azok az elkövetők elkövetők (sic!)."

"Kicsit vissza szeretnék térni a generált, provokatív szemléletre."

"Megélhetőségi bűnözés." (Tegnap a rádióban "megélhetőzésit" mondott.)

"Minden magyar állampolgárt megérdemel a védelem."

 

A hülyék kedvéért azért elmondom, hogy igen, tisztában vagyok azzal, hogy a nem-cigány politikusok között is sok a hülye, Karsai Józsefet például egy vadbaromnak tartom, de most nem ez a téma. Akit a magyar hülyék érdekelnek, az nyisson ki egy újságot, vagy blogot, a hírek 80%-a róluk szól, és nem a cigány hülyékről. Mi is írtunk róluk sokat.  

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr93935499

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: url 2017.12.24. 10:13:58

BpBurger (45) - Kirakat Bisztró - Burger Blog

Trackback: w 2009.02.11. 17:53:22

A magyar nép zivataros századaiból Magyarbűnözők agyonütik Szent Viborádát A zsidót még a hülye fasiszták is kultúrnépnek fogadják el, sőt a legtöbb hülye fasiszta pont azért utálja őket, féltékenységből. Viszont hagyomány és örökség ide, genetika oda, e…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása