mirko vosátka

Beindultak a fatolvajok

2008. szeptember 10. 16:19 - mirko vosátka

Hurrá, beindult a fűtési szezon, beindultak a falopások! - adja hírül az Index. Már nem is tudok mit hozzáfűzni a témához, gyakorlatilag mindent elmondtam, még erőt is vettem magamon, és némi empátiát és megértést is mutattam valamelyik posztomban.

Az lenne a megoldás, ha a vadföldek mintájára, értéktelen, de gyorsan növő fafajokból telepítenének erdőket az ilyen falvak környékére. Oda járkálhatnának lopni. Habár, ha rájönnének, hogy ez félig-meddig törvényes, akkor egy éjszaka alatt ellopnák az egészet, és eladnák, és akkor ugyanott lennénk. Szóval ez se jó. A bódvaszilasi hársfák kivágásánál sem jutott eszükbe a debileknek (az etnikumot nem jelöljük meg, mert az csúnya rasszizmusnak számít; úgyis tudja mindenki), hogyha kivágják az összes fát csak a hársfavirágért, akkor jövőre nem lesz mit szedniük, és akkor nem lesz miből piálni, meg játékgépezni. Állatok.

Itt az Index-hír:

http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/363250

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr30657399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruttipapir 2008.09.16. 11:45:47

Nagyon Örvendek.

Bemutatkoznék.

!
Ellopták a gépedet..mostmár biztos, meg Téged is.

Bóvica 2008.10.02. 22:08:45

Tehát ?

Nem működik a mail válaszgombja ?

Amúgy szia.

süti beállítások módosítása