mirko vosátka

M. Gárda turistaszemmel

2007. augusztus 26. 18:44 - mirko vosátka

No, egyelőre úgy tűnik, hogy a faszfejek pártjának gárdistái napi jócselekedetekre szakosodtak. Hogy minek ehhez gárda, az kérdés, hiszen beléphettek volna a cserkészekhez, vagy az úttörőkhöz is, de nyilván ők egy saját bandát akartak, ahol nem kell fölfelé kúszni a ranglétrán, hanem egyből fel is avatják őket. Ami miatt ez az egész bohócmutatvány ennek a blognak a témájába vág, az az első jócselekedetük: a parlagfűirtás (és véradás). Őszintén szólva, ezt rohadt jó ötletnek tartom. Lássuk be, ha parlagfűirtásról, vagy véradásról van szó, akkor tökmindegy, hogy hülyék csinálják-e. A vérrel nem terjed a hülyeség, úgyhogy az oké, a parlagfű pedig közös ellenség, gonoszabb, mint a románok, meg a szlovákok együttvéve, úgyhogy nem nézzük, ki huzigálja ki, az a fontos, hogy huzigáljon.

Szóval ennek annyi köze van e blog tematikájához, hogy itt az idő, srácok! Ébredj, magyar! Igen, igen, mindig! És főleg: most, vagy soha. Tessék szépen lesétálni a military boltokba és felvásárolni a gyalásókat, oszt kimenni az erdőbe rendbe rakni a forrásokat. És akkor ebbe a forráspucolásba is jól bele lehetne magyarázni ideológiát, "tiszta forrás", meg "kipucoljuk a gonoszt", meg "távozz innét pióca és korhadt avar", meg a magyarság izéje, meg nemtudommije. Egyszóval, tök jól kommunikálható a sajtó és a választópolgárok azon 2 százaléka felé, aki fogékony a magyarkodó faszságokra. És ígérem, hogy nem fogok fölháborodni a magyarkodó faszságokon, még csak röhögni sem, ha látom, hogy erdeink szépek és tiszták, forrásaink pedig vidáman csobognak, mert a Gárda megtisztította őket a gonosz, korhadó mocsoktól, és újra foglalta őket szép, kőkemény magyar bazaltsziklákkal.

Ja, és ha már az erdőben vagytok, srácok! A szemetet is szedjétek össze léci. És törjétek le nyugodtan annak a kezét, aki csipszes zacskókat hajigál széjjel. Az nem számít erőszaknak, meg kirekesztésnek, nyugi.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr151065086

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása