mirko vosátka

Ha épp egy irodában gunnyadsz, pedig utazni vágynál

2015. május 26. 12:55 - mirko vosátka

Vigyázat, felkavaró tartalom következik! Csak erős idegzetűeknek!

Azt, hogy a vasútmániások őrültek, eddig is tudtam. Többek között onnan, hogy én magam is vasútmániás vagyok. Ismerve ezt a szenvedélyt, csak idő kérdése volt, hogy megjelenjenek a vonatvezetős szimulátorprogramoknál ezerszer jobb fedélzeti videók. Nem tudom, mi ennek a műfajnak a neve, de nagyon élvezetes. Bennem 100%-ig előhívja azt az élményt, amit akkor érzek, mikor többnapos túrára menet zakatolok a vonaton és egyre távolodok a fővárostól.

A "petegabi" nicknevű videós egyik legújabb munkája a Hatvan-Somoskőújfalu vonal. Iszonyatosan jó érzéseket keltett bennem, hiszen ezen a vonalon szoktunk a Nyugati-Mátrába utazni. (A videók között megtalálható amúgy Eger-Putnok is, ami viszont hazánk egyik legszebb vasútvonala.)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr217477524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása