mirko vosátka

Blogszemle: Habzik az élet a Börzsönyben

2009. július 12. 14:46 - mirko vosátka

Érdekes bejegyzést olvashatunk a Minden nap más-on, egy méhész a túraút kellős közepére telepítette a méheit Királyréttől nem messze. Eleve nem értem, mit keres az erdőben méhész, de mindegy, végül is nem értek hozzá. Arra meg nem is várok választ, hogy miért egy túraútra rakja a kasokat. Egyébként a falusiaknak gyakran fingjuk nincs, hogy hol van túristaút, meg hol nincs a közvetlen környékükön, gyakran azt se tudják, hogy a falujukon megy keresztül a kékjelzés, ezt tapasztalatból mondom. Szóval lehet, hogy a fickónak nem tűnt föl, hogy egy túristaútról van szó, de ez nem mentség, mert annyi agya lehetne, hogy nem egy út közepére rakja az állatait.

Mi régen nem voltunk kirándulni, amikor utoljára jártuk az erdőt, éppen kétségbeejtő szárazság volt. Most ugyanezen a blogon egy másik posztban olvasom, hogy a jó sok csapadék hatására "habzik az élet a Börzsönyben". Hurrá, ez jó hír!

A videó is erről a blogról van, el is határoztam, hogy a jövő héten, ha törik, ha szakad kimegyek az erdőbe.

Szólj hozzá!
Címkék: blog hír börzsöny

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr591241818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása