mirko vosátka

Kipofozott Krozslák-forrás

2008. november 07. 12:10 - mirko vosátka

Teljesen el vagyok csúszva a bejegyzésekkel, az a kirándulás, amiről most írok, még szeptember végi kábé. Megcsináltuk megint a Kisinóc - Nagy-Hideg-hegy - Csóványos - Nógrád útvonalat, de most a 8:00-as vonattal mentünk, így volt időnk nézelődni a csóványosi kilátóban, és még a Krozslak-forráshoz is beugrottunk. Az egész túrát nem is írom le, de egy kellemes meglepetés ért minket a Krozslak-forrásnál. Szépen rendbe rakták a forrás környékét, és még egy szép táblát is kiraktak. Na, valahogy így képzelném el az erdei dolgok megóvását, rendben tartását. Utoljára tavaly nyáron voltunk ennél a forrásnál, akkor nem emlékszem, hogy ilyesmi lett volna, azóta készülhetett. A múslkor meg pont arról írtam, hogy milyen szépen megcsinálták a Saji-kutat is. Szóval vannak itt rvenedetes események is, nem csak a rohadás. Ja, és szerintem a Nemzeti Park emberei csinálhatták meg, de ez csak tipp.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr83751306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

skeramajom · http://skeramajom.blog.hu 2008.11.21. 20:17:14

Pontosan szeptember 28-án :)
Március 15-én jártunk erre mi utoljára, már akkor is ilyen szép volt, és a Musli-forrásnál is volt hasonló tábla. Képek vannak róla a Sétafika galériában: www.setafika.hu/new/index.php?fo=weboldal&mellek=fotoogaleeria&kovetkez=1&linkfo=2008_03_15-Hooviraagkeresees_A_Boerzsoenyben&linkmellek=Fdorka&tk=hhkRS2

mirko vosátka · http://vosatka.blog.hu 2008.11.22. 23:07:12

hú, de régen voltam a Musli-forrásnál. Valahogy az utóbbi években kihagytuk. Köszi a fotókat, és az ímélre is válaszolni fogok előbb-utóbb :)))

De még a posztjaimmal is egy hónapos lemaradásban vagyok :D
süti beállítások módosítása