mirko vosátka

A Zetor halála

2008. május 21. 14:42 - mirko vosátka

Na ezért kell falura menni minél többször. Hihetetlen, hogy kiszáll az ember a kocsiból, megy tíz lépést, és rögtön valami történésbe botlik. Legutóbb nem falusi lakodalomba, hanem egy Zetor utolsó útjába. Szerencsére a vosatka.blogter.hu fotósa is a helyszínen tartózkodott, úgyhogy mindent lépésről lépésre dokumentálhattunk. Soha szebb és látványosabb halált! Méltó egy kiszolgált, sokat látott Zetorhoz.

Az első képen természetesen az látható, ahogy a Helyipari Természetbarát Liga tagjai megközelítve a helyszínt, készítenek egy távolit. Illetve pontosabban az látható, ahogyan az egyik gép beléharap a másikba. Leharapja a Zetor fejét, a tetejét.

 

 Ugyanez a jelenet közelebbről.

 A tető leharapása után újabb támadás, ez már a belső szerveket is érintette, mint az a következő képből látszani is fog.

Fingom sincs, hogy mit tépett ki szegény Zetorból, de jól látszanak az első kerekek, meg valami folyadék is csorgott az egészből. De lássunk egy közelebbit ugyanerről.

Itt a gépkezelő bácsi feje is kikandikál. Komoly szakma! Zetorokat ölni.

Az utolsó fázis. A két kurva nagy hátsó kereket leszerelték, ennyi maradt a Zetorból, háttérben az Aggteleki-karszt első bástyái.

Ahogy az falun kell, a temetés mulatságba torkollott. Vidám kerékgörgetés a lejtős utcán. Oda is szólt nekünk a faszi, hogy le ne fotózz, nehogy benne legyek az Aktívban!!

 Ez egy '67-es gyártmányú Zetor. Ez húzta idáig a másik traktort. Úgyhogy ez a traktor még működőképes, bár a gumiabroncsok elég öregek voltak. Jó kis gépek ezek! Mondta is a gazdája, hogy jobbak ezek, mint a mai traktorok.

 

Egyébként a két első kerék tök más mintázatú. 


 

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://vosatka.blog.hu/api/trackback/id/tr10336158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fruttipapir 2008.05.21. 23:57:49

Vosi, ez kedves volt !

;)

PS : egy OFF - ugye, ha esetleg beleegyeznek a többiek - és egyszer eljutok veletek túrázni - nem muszáj folyékony kenyeret fogyasztanom ?

:DDD
süti beállítások módosítása